Tempo Taxi Service Papendrecht

Tempo Taxi Service Papendrecht

Tempo Taxi service Papendrecht, Dordrecht en andere Drechtsteden

Wanneer u een taxi service Papendrecht, of andere Drechtsteden zoekt, is het wel zo fijn als u van een taxichauffeur aan kan die de gehele regio kent als zijn broekzak. Tempo Taxi is zo’n taxi service Papendrecht. Bij Tempo Taxi kunt u rekenen op een taxi service Papendrecht die u snel, veilig en comfortabel van uw vertrekpunt naar uw bestemming brengt.

Tempo Taxi taxi service Papendrecht heeft een keurig wagenpark, bestaand uit zowel auto’s van het merk Toyota als personenbusjes van Opel. Twee zeer betrouwbare en populaire namen die hun gebruikscomfort op alle fronten bewezen hebben. Het wagenpark wordt goed onderhouden. Alle wagens zijn volledig rook- en geurvrij, en de bekleding is te allen tijde schoon en fris. Regelmatig worden de wagens van Tempo Taxi taxi service Papendrecht gekeurd en ondergaan het nodige onderhoud.

Iedere chauffeur van Tempo Taxi is geregistreerd en gecertificeerd om u te kunnen vervoeren. Zij zijnTaxi Service Papendrecht allen in het bezit van vergunningen uitgegeven door het KIWA register. Om deze vergunningen te kunnen behouden moeten zij regelmatig een screening doorlopen, waarin zij worden gecontroleerd op het niet begaan van strafbare feiten, zoals fraude. Daarnaast hebben zij een geldige verklaring omtrent goed gedrag van het ministerie van Justitie.
De chauffeurs spreken zowel Nederlands als Engels, waardoor u, maar ook uw eventuele buitenlandse gasten contact met hun kunnen leggen.

Om te voorkomen dat u bij Tempo Taxi teveel betaald, zijn er maximum tarieven ingesteld. Deze worden gecontroleerd door de taxameter die in de auto geïnstaleerd is. Indien u liever vooraf met uw chauffeur een prijs wilt afspreken, zonder het gebruik van de Taxameter, dan kan dit ook. U dient dit voor aanvang van uw rit wel alvast aan te geven.  Voor meer informatie over onze prijzen, kunt u terecht op onze website onder het kopje ‘tarieven’.