Wat als de taxichauffeur verdwaald is?

Directiechauffeur
Waaraan moet een goede directiechauffeur voldoen
9 februari 2018
taximeter
Taximeter of vaste prijsafspraak?
8 mei 2018

Wat als de taxichauffeur verdwaald is?

Taxi verdwaald

Voordelen van het reizen per taxi

Reizen per taxi heeft tal van voordelen. Zo wordt je thuis of van je werk opgehaald op het moment dat jij wenst. Onderweg heb je je handen vrij en kun je kiezen wat je doet: even wat lezen, spelen met je iPhone of een praatje maken met de taxichauffeur. De taxi is niet van jezelf, dus je hebt ook geen omkijken naar tank-, reparatie- of onderhoudskosten. En de prijs? Die kun je van tevoren afspreken met de chauffeur. Als je bij een goed bedrijf boekt, kan dat vaak tegen scherpe tarieven. Op die manier maak je geen onnodige kosten.

De nadelen van taxivervoer

Het vervoer per taxi kan, als je de pech hebt het verkeerde taxibedrijf of een pseudo-chauffeur te hebben benaderd, ook de nodige nadelen hebben. Tref je het verkeerde bedrijf? Dan betaal je te veel, ben je te lang onderweg en kan de rit zelf gevaarlijk zijn vanwege de slecht onderhouden auto of de onprofessionele rijstijl van de chauffeur. Maar dat is nog niet alles wat je kan overkomen tijdens een taxirit. Want je hebt ook wat als je taxichauffeur verdwaalt is, namelijk: een groot probleem..!

Wat als de taxichauffeur verdwaalt is

Een verdwaalde taxichauffeur is wel het beroerdste dat je kan overkomen als je een taxi neemt. Helemaal vervelend wordt het als je haast hebt en de taxichauffeur op jouw kosten nog even – vol gas en met gevaar voor ieders leven – op zoek gaat naar de juiste route. De geldteller tikt ondertussen gewoon door. En jij hebt een belangrijke vergadering of moet op tijd op Rotterdam Airport of op Schiphol zijn. Alles bij elkaar ben je dan flink de dupe: de rit duurt lang, is onveilig, duurder dan normaal én je komt te laat op je bestemming aan.

Neem contact met ons op

Dus wat als de taxichauffeur verdwaalt is en je moet bijvoorbeeld een vlucht halen? Wat kun je dan het beste doen? Het antwoord is heel eenvoudig: snel contact opnemen met het ervaren, professionele en voordelige taxibedrijf Tempo Taxi Dordrecht. Naast gewone taxiritten, zowel in Dordrecht als in de omliggende Drechtsteden, bieden wij ook speciale luchthavenritten aan. Woon je in Dordrecht of omgeving en zoek je een betrouwbaar taxibedrijf? Aarzel dan niet langer en profiteer van onze snelle, gewaardeerde en voordelige taxiservice. Niet voor niets keren onze klanten graag bij ons terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *