Tempo Taxi Sliedrecht

Tempo Taxi Sliedrecht

taxi-sliedrecht

Ben je op zoek naar een taxi in Sliedrecht, Tempo Taxi Dordrecht of omgeving? Tempo Taxi Sliedrecht is er voor jou. Goedkoop, snel en met een uitstekende service. Bel ons en we staan voor je klaar.

Tempo Taxi Sliedrecht is er voor iedereen

Of je nu een taxirit nodig hebt voor zakelijke doeleinden of voor een uitstapje, Tempo Taxi Sliedrecht is er voor jou. Wanneer je echt op tijd wilt komen bij een vergadering en je hebt zelf geen vervoer, dan is taxi Drechtsteden je ideale partner. Misschien wil je op bezoek bij een familielid in het ziekenhuis? Taxi Drechtsteden brengt je er snel en comfortabel. Ook vervoer naar het vliegveld is altijd mogelijk. Onze chauffeurs zijn ervaren en kennen de weg op hun duimpje.

Comfortabele auto’s bij Tempo Taxi Sliedrecht

Zeker wanneer je een wat langere rit moet maken, is het wel net zo prettig als dat in een comfortabele wagen kan. Bij taxi Drechtsteden zit je wat dat betreft helemaal goed. We hebben auto’s en busjes van de merken Opel en Toyota en deze hebben hun sporen zeker wel verdiend. Daarnaast worden alle auto’s regelmatig gekeurd en goed onderhouden. Dat de auto waarin we je naar je bestemming brengen schoon, fris en rookvrij is, spreekt voor zich.

Tempo Taxi Sliedrecht heeft alleen gecertificeerde chauffeurs

Veiligheid staat bij taxi Drechtsteden hoog in het vaandel. Ervaren en gecertificeerde chauffeurs zijn daarbij uitermate belangrijk. De chauffeur die je van A naar B brengt, is in het bezit van een vergunning van het KIWA. Een regelmatige screening is hierbij belangrijk. Onze chauffeurs zijn klantvriendelijk en kunnen je in het Nederlands of in het Engels te woord staan.

Dankzij de taxameter betaal je bij ons niet te veel

Iedere taxiauto van ons heeft een taxameter, zodat je zeker weet dat je een eerlijke prijs betaalt. Dankzij onze maximum tarieven betaal je nooit teveel.