Taxi reserveren via website: is dat wel veilig?

whatsapp
Taxi reserveren met WhatsApp? Is dat wel veilig?
18 juli 2018
Met 130 km p/u door de stad?!
Met 130 km p/u door de stad?!
1 september 2018

Taxi reserveren via website: is dat wel veilig?

Taxi reserveren

Lang niet alle websites zijn veilig

Taxi reserveren : Je hoort het tegenwoordig steeds vaker in het nieuws. Websites die worden platgelegd door DDoS-aanvallen, slotjes op websites die niet veilig blijken te zijn en hackers die eenvoudig bij privégegevens van overheidswebsites kunnen komen. Of nep websites waarbij je moet betalen, maar uiteindelijk niets krijgt. Dit brengt veel consumenten aan het twijfelen: zijn websites nog wel veilig? Hoe zit het bijvoorbeeld met websites van taxicentrales? Is het online reserveren van jouw taxi eigenlijk wel veilig? Veilig in de zin van beschermde persoonsgegevens, de zekerheid dat jouw reservering ook daadwerkelijk geregistreerd blijft staan bij een hackers-actie en jouw geld niet verdwijnt?

Veilig een taxi reserveren bij Tempo Taxi Drechtsteden

Als je online jouw taxi reserveert bij Tempo Taxi Drechtsteden, weet je zeker dat je gegevens veilig en geld zijn, en jouw taxirit vaststaat op de door jouw gewenste datum en tijd. Onze website is sterk beschermt tegen inbraak door hackers. Jouw gegevens zijn dan ook veilig bij ons. Ook omdat wij back-ups maken van onze reserveringen, zodat er zelden tot nooit iets verkeerd kan gaan. Verder zijn wij zowel op een fysieke locatie als telefonisch bereikbaar voor onze klanten. En… je betaalt bij ons pas na de geleverde dienst, dus achteraf! Veiliger kan het niet toch?

Mogelijkheden bij Tempo Taxi Dordrecht

Bij ons kun je, zowel als bedrijf of als particulier, veilig taxi’s reserveren via onze website, maar natuurlijk ook telefonisch. Bel ons daarom gerust op om je online gereserveerde taxi te laten bevestigen via telefoon of post. Naast digitale veiligheid bieden wij fysieke veiligheid tijdens het vervoer: onze taxi’s zijn goed onderhouden, luxueus en worden bestuur door ervaren chauffeurs die de Drechtsteden, de omliggende regio en de ver(de)re routes naar de door jou gewenste bestemmingen goed kennen. Veiligheid ten top dus, zowel in het digitale leven als in de echte, dagelijkse realiteit.

Neem contact met ons op en/of reserveer direct

Wacht niet langer en boek nu veilig online die belangrijke taxirit, waarvan je wilt dat die goed verloopt en tot in de puntjes geregeld is. Bij Tempo Taxi Drechtsteden is dit mogelijk. Profiteer nu van onze goede service, scherpe prijzen en ervaren taxidiensten. Graag tot ziens bij Tempo Taxi Drechtsteden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *