Taxi Papendrecht Tempo Taxi

Taxi Papendrecht

Tempo Taxi Papendrecht brengt u veilig en snel van A naar Z

Tempo Taxi Papendrecht rijdt u met plezier naar uw bestemming. Onze ervaren chauffeurs zijn allen goed gekwalificeerd en servicegericht. Zij rijden naar uw behoefte en comfort en hebben ervaring met bijzondere verkeerssituaties. Ook weten zij de snelste en kortste wegen, zelfs wanneer het druk op de weg is.Taxi Papendrecht

Onze Taxi Papendrecht brengt u zowel binnen als buiten de stad naar de door u gewenste bestemming. Hierbij rijden wij volgens de regels van de overheid en individuele gemeenten. Dit betekent dat al onze chauffeurs beschikken over een verklaring omtrent gedrag van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Ook zien de chauffeurs van Taxi Papendrecht er net en verzorgt uit, en zorgen ook dat hun auto of bus schoon en veilig is en fris ruikt. Daarnaast spreken de chauffeurs minimaal vloeiend Nederlands en Engels, waardoor zowel Nederlanders als toeristen optimaal gebruik kunnen maken van Taxi Papendrecht. Om u nog eens extra van dienst te kunnen zijn, zijn de chauffeurs van onze taxi’s op de hoogte van de straatnamen en routes binnen hun regio. Ook weten zij precies waar werkzaamheden en lastige knooppunten zijn. Door deze kennis kunnen onze chauffeurs u altijd zo snel mogelijk door het vervoer loodsen, tegen een zo laag mogelijke prijs. Dankzij de taxameter, die in iedere taxi aanwezig is, kunt u nu ook zelf de route nakijken. Deze taxameters houden ook de maximumprijzen per rit in de gaten. Zo kunt u controleren of onze chauffeurs u eerlijk en naar wens hebben vervoerd.

In iedere taxi van Taxi Papendrecht is een rookverbod en een gordelplicht van kracht. Het is dus niet toegestaan om in onze voertuigen te roken. Dit geldt ook voor onze chauffeurs buiten hun werktijd. De gordelplicht horen zij ten aller tijden met vriendelijkheid en duidelijkheid naar u over te brengen.