Taxi Drechtsteden Dordrecht

Taxi Drechtsteden

Comfortabel en veilig vervoer met Taxi Drechtsteden

Op zoek naar een taxi in Dordrecht, haar omliggende steden, of de omgeving van een van deze steden? Taxi Drechtsteden is veilig, snel en goedkoop! Bij Taxi Drechtsteden kunt u altijd op een klantgerichte attitude aan. Waar u ook heen gereden wilt worden, de chauffeurs van Taxi Drechtsteden weten u langs de beste routes naar de plek van uw bestemming te rijden.Taxi Drechtsteden

De chauffeurs en auto’s van Taxi Drechtsteden

Onze chauffeurs beschikken allen over de juiste papieren, vergunningen en verklaringen van de Nederlandse overheid. Zij zijn standaard vriendelijk, actief en beleefd in hun karakter. Ook zien zij er altijd netjes en verzorgd uit, zodat zij goede eerste indruk maken en de passagiers een fijne rit te bezorgen. Zij zullen dan ook geen privé telefoongesprekken houden en zakelijke gesprekken zo kort en bondig mogelijk houden.
Van ons kunt u schone, klantvriendelijke en veilig ingerichte auto’s verwachten. De taxi’s zijn dus comfortabel en ruiken fris. In iedere taxi geld een rookverbod, dat zowel door onze passagiers als door onze chauffeurs gehandhaafd dient te worden. Buiten werktijden, mogen de chauffeurs ook niet in hun voertuig roken, om het vervoersgemak van onze klanten te verzekeren. Daarnaast zijn onze chauffeurs verantwoordelijk voor de gordelplicht. Ook deze dienen zijzelf te handhaven en duidelijk met u als passagier te communiceren.
De wensen van de passagier zijn bepalend in onze vervoersmiddelen: de chauffeurs moeten tegemoetkomen aan uw eisen. Dit geld voor de te kiezen routes en de snelheid, maar ook voor de temperatuur van de airco of de verwarming, muziek en andere aspecten die onze passagiers graag persoonlijk aangepast willen zien.

Flexibele Taxi Drechtsteden

Als Taxi Drechtsteden zijn wij er ten aller tijde op gericht om onze passagiers optimaal van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u onze taxi’s op diverse manieren reserveren, persoonlijke afspraken maken over tijden, routes en bedragen met of zonder het gebruik van de Taxameter. Ook is het goed mogelijk dat u onze taxi’s bij een taxistandplaats of op de weg tegenkomt. In zo’n geval kunt u ons natuurlijk ook altijd spontaan aanhouden.