Tempo Taxi Dordrecht Schiphol

Tempo Taxi Dordrecht Schiphol

Tempo Taxi Dordrecht Schiphol snel en professioneel naar Schiphol

Je gaat op vakantie, je vlucht van Schiphol vertrekt al vroeg in de morgen. Je moet een paar uur van te voren al aanwezig zijn. De trein vind je geen optie en met de eigen auto kost je een hoop parkeergeld. Tempo Taxi Dordrecht Schiphol is dan een uitstekend alternatief. Is het niet heerlijk om door een ervaren chauffeur van Tempo Taxi Dordrecht, snel, veilig en comfortabel naar onze nationale luchthaven te worden gebracht. Een vakantie beginnen zonder stress is al het halve werk.

Stipt op tijd

Je moet voor zaken naar Madrid. Je vlucht gaat begin van de avond. De kans dat je vast komt te zitten in de avondspits is groot. Je routeplanner geeft wel wat alternatieven aan over provinciale wegen, maar dat is voor jou onbekend terrein. Dat geldt natuurlijk niet voor de chauffeurs van Tempo Taxi Dordrecht. Zij weten hoe ze zo snel mogelijk naar Schiphol kunnen rijden. Ze kennen hun weggetjes binnendoor, en nemen die als dat nodig is. Ze weten exact waar en hoe ze de files kunnen omzeilen. Tijdens je ontspannen taxirit check je nog even je laatste e-mails en WhatsApp berichten, en voor dat je het weet is Schiphol al in zicht. Stipt op tijd uiteraard.Tempo Taxi Dordrecht Schiphol

Tempo Taxi Dordrecht Schiphol

Met de Tempo Taxi Dordrecht Schiphol worden gebracht, is dus zowel voor de vakantieganger als de zakenreiziger een uitstekende optie. Wie er voor kiest om met Tempo Taxi Dordrecht naar Schiphol te gaan, kan het beste enkele dagen van te voren een reservering maken. Zo kan precies worden afgestemd hoe laat je op Schiphol wilt aankomen.
Tempo Taxi Dordrecht Schiphol betekent, arriveren op de door jouw gewenste tijd.

Vaste tarieven

Een rit vanuit de Drechtsteden naar Schiphol kent een vast tarief van 85 Euro. De taxi’s rijden ook naar luchthaven Rotterdam (50 Euro) en Brussel Airport (120 Euro). De ritten kunnen worden afgerekend met je bankpas of creditcard. Contant betalen is in verband met de veiligheid van de chauffeurs niet mogelijk.