Tempo Taxi Dordrecht

Tempo Taxi Dordrecht

U kunt zeker terecht bij Tempo Taxi Dordrecht!

Een Taxi waar u altijd van op aan kunt, een met flexibele tijden en betrouwbare, nette chauffeurs. Dát vind u bij Mashal Tempo Taxi Dordrecht.

De chauffeurs van Tempo Taxi Dordrecht en omgeving staan dag en nacht tot uw dienst. U kunt ons aanhouden op straat, maar wij rijden ook op afspraak. Dit geldt vooral wanneer u van of naar een Luchthaven gereden wilt worden. Dit kunt u doen op het laatste moment, maar om er zeker van te zijn dat wij u op de gewenste tijd, zonder stress bij uw bestemming kunnen afzetten, kunt u het beste enkele dagen voor uw vlucht contact met ons opnemen.Tempo Taxi Dordrecht

Onze chauffeurs rijden voor particulieren, maar zijn ook gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Zij zorgen ervoor dat iedere ondernemer en werknemer stipt op tijd op de plek van bestemming zijn. Zij zullen u op de gewenste tijden, efficiënt en verantwoord door het drukke verkeer van een dagelijkse dag weten te manoeuvreren met de zeer professionele TempoTaxi van Tempo Taxi Dordrecht.

Een vriendelijke prijs

Wanneer u op zoek bent naar een Tempo Taxi Dordrecht die u veilig van A naar B brengt voor een zeer schappelijke prijs, dan kunt u ons altijd bellen. Besteld u bij ons een Luchthaventaxi, dan zijn deze prijzen vooraf vastgelegd. Deze zijn duidelijk vastgelegd. U vindt het overzicht van deze tarieven op onze website. Wilt u naar een andere bestemming dan naar een Luchthaven op onze website? Dan krijgt u ook nog eens 20% korting op u rit!

Contact

Wilt u meer informatie over Tempo Taxi Dordrecht, of wilt u graag een afspraak met ons maken? Dan kun u ons ten aller tijde bereiken via de telefoonnummers 078-6171111 en 0684244988. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons een e-mail te sturen. Dit kunt u doen door te mailen naar info@tempotaxidrechtsteden.nl.