Op vakantie? Laat deze gelijk beginnen!

Taxichauffeur
Met deze dingen maak je een taxichauffeur niet blij
9 april 2019
bbq
Waarom een taxi en een bbq heel goed samengaan
5 juni 2019

Op vakantie? Laat deze gelijk beginnen!

vakantie

Op vakantie? Neem een taxi

Ga je binnenkort op vakantie? Lekker er even tussenuit en genieten van elkaar en het mooie weer? Zo kun je ervoor zorgen dat je vakantie al eerder begint dan wanneer je het vliegtuig uitstapt. Namelijk door een taxi te nemen richting de luchthaven. Zo hoef je je niet meer druk te maken zodra je de voordeur hebt dichtgedaan. Laat de rest maar aan de taxichauffeur over. Deze zal je in mum van tijd afzetten op de luchthaven op de afgesproken tijd. Maar waarom zou je nog meer kiezen voor een taxi zodat je vakantie eerder begint?

OV kan je vermijden

Een groot voordeel van het nemen van een taxi is dat je geen gedoe hebt met ander vervoer. Als je met je eigen auto richting luchthaven gaat, moet je al snel veel parkeergeld betalen. Als je het openbaar vervoer neemt, dan loop je sneller het risico dat je of te laat komt of vaak moet overstappen. Ook rijdt het openbaar vervoer vaak niet rechtstreeks, dus je zal dan met een omweg aankomen op de luchthaven. Een taxi is zo fijn, je stapt in en laat het gebeuren. Voordat je het weet sta je bij de vertrekhal!

Altijd hulp: laat de vakantie beginnen

Een ander voordeel van de taxi is dat de chauffeur je helpt met je bagage. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat je veel meeneemt richting dat tropische oord. De taxichauffeur neemt dit uit handen, letterlijk, en zorgt ervoor dat je koffer in de achterbak terechtkomt. Je kan rustig gaan zitten en rijden maar!

Lekker onderuit hangen

Ach rijden maar? De taxichauffeur rijdt natuurlijk! Zo hoef je zelf verder geen handelingen te verrichten. Je hoeft alleen maar te wachten totdat je aankomt op de luchthaven. Maak eventueel een praatje met de taxichauffeur. Zo kom je al een beetje in de stemming voor vakantie. En de taxichauffeur vindt dit waarschijnlijk ook alleen maar gezellig.

Er zijn dus veel voordelen van het nemen van een taxi als je op vakantie gaat. En hoe fijn is het als je al een vakantiegevoel in eigen land hebt! Bij Taxi Dordrecht staan ze voor je klaar om je holiday eerder te laten beginnen. Door de goede service zal je tevreden zijn. Alvast een fijne vakantie gewenst!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *