Nooit meer de BOB, de taxi rijdt voor jou

zakelijke taxi
Een zakelijke taxi gebruiken, de voordelen lees je hier!
1 november 2019
uitjes met de taxi
7 uitjes met de taxi, dit zijn de leukste!
1 januari 2020

Nooit meer de BOB, de taxi rijdt voor jou

nooit meer de BOB

Wil je nooit meer de BOB zijn? Regel een taxi!

De Bewust Onbeschonken Bestuurder, oftewel de BOB. Bij veel feesten en partijen is er een aantal mensen de BOB, vaak min of meer noodgedwongen. Maar wat als je nooit meer de BOB wilt zijn, bijvoorbeeld omdat je op een feestje liever van een paar drankjes geniet? Als je een taxi inschakelt, dan is dit probleem zo verholpen! Maar dat is nog niet alles. Ga je met de taxi naar huis na een verjaardag, een avondje stappen of een festival? Dan profiteer je ook nog eens van de volgende voordelen!

Safety first!

Veiligheid heeft hoe je het ook wendt of keert altijd de hoogste prioriteit. Daar zal niemand het mee oneens zijn, maar toch wordt als het er op aan komt een loopje genomen met de veiligheid. Zo stappen mensen soms met een slok op achter het stuur of fietsen stappers dronken in hun eentje naar huis. Niet de beste en veiligste ideeën natuurlijk! Wie nooit meer de BOB wil zijn én niet op een andere manier dan met de auto veilig naar huis kan, die kan eigenlijk niet anders dan een taxi inschakelen. Deze brengt je op onberispelijke en natuurlijk volledig nuchtere wijze tot aan de voordeur van je huis. Veiliger kan niet!

Taxi’s zijn altijd te reserveren en inzetbaar

Behalve veiligheid is hét ultieme voordeel van taxivervoer de flexibiliteit. Een taxi kun je immers altijd reserveren, 24 uur per dag. Zo ben je bij een feestje niet gebonden aan de laatste bus of trein die je moet halen. Om nog maar te zwijgen over het wachten op nachtbussen of -treinen die maar sporadisch rijden. Nee, je laat gewoon een taxi voorrijden om het door jou gewenste tijdstip en die brengt jullie naar huis. Zo simpel kan het zijn als je nooit meer de BOB wil zijn!

Punctualiteit

Een taxi is niet alleen altijd in te zetten of te reserveren. Als je een taxi reserveert voor een bepaalde tijd, dan komt deze ook nog eens zelden of nooit te laat. Zeker als je deze taxi reserveert na feestjes of verjaardagen, die meestal plaatsvinden op momenten dat er weinig verkeer is (de enige reden waardoor een taxi eventueel te laat zou kunnen komen). Dit is nog een reden waarom een taxi de snelste manier is om thuis te komen na een feestje. Bovendien draagt ook dit bij aan de veiligheid. Ga maar na: als je een taxi reserveert, hoef je nooit te wachten en sta je dus ook nooit meer in je eentje een taxi aan te houden na een stapavond.

Ben jij nooit meer de BOB? Reis dan in een comfortabele taxi

Met de taxi naar huis na een vermoeiende stapavond of een slopend festival heeft nog een voordeel dat niet onderschat mag worden. Na een hele dag staan, lopen en dansen heb je wel wat comfort verdiend. Een taxi biedt dit comfort. De chauffeur rijdt op een vriendelijke manier, de stoelen zitten fijn en er zijn natuurlijk gordels aanwezig. Grote kans dat dit in een bus, trein of zelfs in je auto niet allemaal aanwezig is. Kortom: als je voortaan de taxi naar huis neemt na het uitgaan, dan hoef je nooit meer de BOB te zijn en reis je nog comfortabel ook!