Met deze dingen maak je een taxichauffeur niet blij

taxichauffeur over 50 jaar
Bestaat over 50 jaar de taxichauffeur nog?
1 maart 2019

Met deze dingen maak je een taxichauffeur niet blij

Taxichauffeur

Taxichauffeur

Een taxi nemen is heel handig als je van A naar B moet en zelf geen auto hebt. Of je hebt wel een eigen auto, maar vind het onhandig om daar zelf mee te rijden. Het kan sowieso best onhandig zijn als je richting luchthaven gaat! Dan neem je liever niet je eigen auto mee. Als je een taxi neemt moet je je realiseren dat je meerijdt met iemand anders, in iemand anders zijn of haar auto. Er zijn dus zeker een aantal dingen waar je een taxichauffeur niet blij mee maakt. Sommige dingen spreken heel erg voor zich, maar dat maakt het niet minder belangrijk om te noemen.

Niet op komen dagen/afzeggen

Als je een taxi hebt besteld, maar door omstandigheden niet komt opdagen, dan maak je zeker weten de taxichauffeur niet blij! Waarschijnlijk doe je het niet expres.. maar toch. Ook als je last-minute afzegt zal je de taxichauffeur niet echt happy met je zijn! Vaak is het bij een taxicentrale wel zo dat de taxichauffeur naar een andere afspraak kan, dus hij of zij is niet afhankelijk van je afspraak. Mocht je eerder van tevoren weten dat je het niet redt, zorg dan dat je gelijk even belt! Hoe eerder hoe beter.

Avondje stappen: bíjna altijd leuk

Altijd gezellig zo’n avondje stappen… En ideaal dat je dan vervolgens de taxi kan nemen om richting huis te gaan. Maar vergeet niet om een beetje rekening te houden met de taxichauffeur! Zorg dat je het een beetje netjes houdt in de taxi. Tuurlijk is het leuk om te stappen en te dollen met vrienden of vriendinnen. Realiseer je wel dat de taxichauffeur gewoon aan het werk is en ‘s nachts wakker blijft om klanten rond te rijden.

Huisdier mee? Laat deze liever thuis!

Je mag vaak wel een huisdier meenemen in de taxi, maar dan gaat het om een klein hondje bijvoorbeeld. Wil je met een grote hond de taxi in? Grote kans dat je niet eens wordt toegelaten door de taxichauffeur! Wat je wel zou kunnen doen is om van tevoren te bellen en te checken of jouw formaat hond mee mag. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. En de taxichauffeur ook niet!

Als je op zoek bent naar een taxi rondom Dordrecht, dan ben je bij Tempo Taxi Dordrecht aan het juiste adres. Ga voor kwaliteit en flexibiliteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *