Goedkope Tempo Taxi Dordrecht

Goedkope Tempo Taxi Dordrecht

Goedkope Tempo Taxi Dordrecht met de beste service

Bent u op zoek naar een goedkope Tempo Taxi Dordrecht, maar wilt u wel 100% kunnen vertrouwen op de geleverde service? Tempo Taxi biedt u een goedkope Tempo Taxi Dordrecht, gecertificeerde taxichauffeurs en een goed onderhouden wagenpark. Tempo Taxi is niet alleen een goedkope Tempo Taxi Dordrecht, maar ook in en tussen andere Drechtsteden en omgeving. De chauffeurs kennen de steden en straten op hun duimpje, en kunnen in alle situaties de snelste en de korste routes snel berekenen. Wanneer conventionele routes geblokeerd zijn door een ongeluk of werkzaamheden, kunnen de chauffeurs alsnog snelle een alternatieve route vinden, waardoor u niet veel langer in de taxi zit, en u alsnog een goedkope Tempo Taxi Dordrecht en omgeving hebt. Uw portomonnee hoeft immers niet de dupe te worden van externe factoren op de weg.Goedkope Tempo Taxi Dordrecht

Tempo Taxi maakt gebruik van de Taxameter. Deze slimme meter zorgt dat er voor iedere rit een maximale prijs bestaat, waar de taxichauffeur niet boven mag gaan zitten. Zo heeft u gegarandeerd een goedkope Tempo Taxi Dordrecht. Ook is het mogelijk dat u van te voren alvast een prijs afspreekt met een van onze chauffeurs. Dit wordt bijvoorbeeld vaak gedaan bij zakelijke ritten en ritten tussen Schiphol en een van de Drechtsteden.

Wilt u meer weten over de tarieven van Tempo Taxi? Kijk dan op de website onder het kopje ‘tarieven’. Hier vind u de tarieven voor particulier en zakelijk vervoer binnen de steden, tussen de steden, tussen uw vertrekpunt en verschillende luchthavens en tussen de Drechtsteden. Ook vind u hier de tarieven van telefonische gesprekken.

Bij Tempo Taxi kunt u contant betalen, maar ook is het mogelijk om met pin te betalen. Iedere wagen is uitgerust met een pinautomaat. U hoeft zich dus niet meer zorgen te maken om van te voren het bedrag contant bij u te dragen.