Een zakelijke taxi gebruiken, de voordelen lees je hier!

taxichauffeurs
3 veelgestelde vragen aan taxichauffeurs
1 oktober 2019
nooit meer de BOB
Nooit meer de BOB, de taxi rijdt voor jou
1 december 2019

Een zakelijke taxi gebruiken, de voordelen lees je hier!

zakelijke taxi

Vijf grote voordelen van een zakelijke taxi

Heb je voor je werk regelmatig afspraken op verschillende plaatsen? En moet je je om die reden tijdens werkdagen vaak verplaatsen? Dan is het goed om eens na te denken wat een zakelijke taxi voor je kan betekenen. Zakelijk taxivervoer biedt namelijk meer voordelen dan menigeen denkt. En het mooie is: bij Tempo Taxi Dordrecht kun je voor scherpe prijzen zakelijk een taxi gebruiken. Hieronder lichten we vijf voordelen uit van zakelijk taxivervoer.

Doorwerken of uitrusten tijdens de rit

Als je kiest voor zakelijk taxivervoer, dan kies je in de eerste plaats voor efficiëntie. Dit komt simpelweg doordat je niet zelf hoeft te rijden. In plaats van te rijden doe je ondertussen andere dingen. Of je nu besluit telefonisch contact te hebben met zakenrelaties, je mailbox bij te werken of misschien wel een dutje te doen; je tijd in een zakelijke taxi is altijd nuttig besteed.

Professionele chauffeurs

Tempo Taxi Dordrecht werkt alleen met professionele taxichauffeurs. Deze professionaliteit uit zich op verschillende manieren. Zo hebben onze taxichauffeurs een representatieve uitstraling en zijn ze op de hoogte van alle etiketten. Minstens zo belangrijk is dat ze het stratenplan van jouw stad goed kennen en dat er sprake is van een zachtzinnige rijstijl.

Comfortabel reizen

Dat de chauffeurs van Tempo Taxi Dordrecht er een aangename rijstijl op na houden, draagt natuurlijk ook bij aan het algehele comfort dat een zakelijke taxi biedt. We hebben bovendien de beschikking over luxe voertuigen. Comfortabel reizen is hiermee gegarandeerd. Met een zakelijke taxi kom je dus zeker uitgerust op je bestemming!

Punctualiteit

In tegenstelling tot andere manieren van reizen, zoals het openbaar vervoer, is een taxi een erg betrouwbaar vervoersmiddel. Van een taxi kun je echt op aan. Zeker als het een taxi van Tempo Taxi Dordrecht betreft. Wij zijn ten eerste consequent op tijd op het ophaalpunt. Dankzij onder meer de uitstekende stratenkennis bij de chauffeurs, maar ook door het feit dat taxi’s in veel plaatsen over de busbaan mogen rijden, is de kans dat je niet op tijd op je bestemming bent te verwaarlozen.

Uitstraling naar zakenpartners met zakelijke taxi

Het laatste grote voordeel van het gebruikmaken van een zakelijke taxi is de uitstraling die je ermee maakt naar zakenrelaties als klanten, opdrachtgevers of collega’s. Geef toe: wanneer je keurig op tijd en volledig uitgerust en ontspannen uit een luxe taxivoertuig stapt, dan maakt dat natuurlijk een uitstekende indruk. Als je voor deze manier van reizen kiest, laat je bovendien zien dat jij je zakenpartner ook écht serieus neemt.