Een taxi roadtrip!

uitjes met de taxi
7 uitjes met de taxi, dit zijn de leukste!
1 januari 2020
taxidiensten
Verliezen taxichauffeurs hun baan door taxidiensten?
1 maart 2020

Een taxi roadtrip!

taxi roadtrip

Maak van jouw vakantie een taxi roadtrip!

Het merendeel van de Nederlanders gaat jaarlijks één à drie keer op vakantie. Als vervoersmiddelen zijn het vliegtuig, de auto en de trein het populairst. Ben je van plan dit jaar in Nederland op vakantie te gaan? Dan is de taxi als vervoersmiddel ook een goede optie. Je zou er zelfs een heuse taxi roadtrip van kunnen maken!

Taxi roadtrip: de efficiëntste manier van rondreizen

Een taxi roadtrip lijkt het handigst als je deze met meerdere taxi’s uitvoert. Zo ga je per (vooraf gereserveerde) taxi van de ene plek naar de andere. Ideaal voor mensen die geen eigen auto hebben en die zich op vakantie wat extra luxe willen veroorloven. Een taxi is snel en efficiënt en hiermee haal je dus het maximale uit je reis.

Vakantie binnen Nederland met een taxi

Ook als je niet per se aast op een roadtrip waarbij je rondreist langs verschillende plaatsen, kan een taxi een ideaal vervoersmiddel zijn voor je vakantie. Reserveer daarvoor simpelweg een taxi en laat deze je brengen naar jouw vakantieadres waar ook in Nederland. Natuurlijk kun je deze taxi je aan het einde van je vakantie ook weer laten ophalen. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor een weekendje weg, oftewel een korte vakantie waar je de beschikbare tijd maximaal moet benutten. Maar nogmaals: ook voor langere vakanties in eigen land is het raadzaam een taxi in te schakelen om je naar je vakantieadres te brengen. Een reis per taxi gaat immers gepaard met het hoogste comfort. Een perfect begin van je vakantie dus!

Een taxi roadtrip in het buitenland? Het kan!

Wanneer we buiten Nederland op vakantie gaan, maken we ter plaatse regelmatig gebruik van een taxi. Bijvoorbeeld om een toeristische attractie te bezoeken, om terug naar je accommodatie te gaan na een avondje stappen of om van en naar het vliegveld te reizen. Maar wist je dat sommige landen, net als Nederland, ook ideaal zijn om een echte taxi roadtrip in te ondernemen? Denk dan aan kleine en makkelijk bereisbare landen waar de toeristische hoogtepunten niet ver van elkaar liggen. België, Tsjechië en Slovenië zijn voorbeelden van landen die ideaal zijn voor een roadtrip met de taxi!