Drechtsteden taxi

Drechtsteden taxi

 drechtsteden-taxi

Woon je in het zuidelijke gedeelte van de randstad; in de plaatsen Tempo Taxi Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht? En heb jij een taxi nodig die jou vervoert naar de luchthaven, naar een afspraak, of simpelweg gewoon naar een familielid of een feestje? Drechtsteden taxi is dé topper die jou snel en efficiënt van A naar B brengt met een zekerheidsgarantie dat je indien van belang zeker niet te laat komt.

 

De betaling en prijs bij Drechtsteden taxi

 

Bij ons ben je verzekerd van een prijs die jou voorafgaand aan de rit al duidelijk zal worden gemaakt. Bij ons kun je erop rekenen dat je een aangename maar ook voordelige rit tegemoet zult gaan. Voor meer informatie over de tarieven die wij hanteren, kun je hier terecht.

Belangrijk om te weten is dat er bij ons niet in de vorm van cash geld afgerekend kan worden. Dit om onze klanten én onze chauffeurs de veiligheid te bieden die hen toekomt. Je kunt wel bij ons pinnen en wij accepteren alle bankpassen en creditcards.

De klant is koning

 

Drechtsteden taxi heeft de klant hoog in het vaandel staan, en dus doen wij dagelijks ons best om de klant van al zijn wensen en behoeften te voorzien. Onze gecertificeerde en gepassioneerde chauffeurs aarzelen geen moment om je te helpen met je bagage en natuurlijk om je bij te staan bij het in- en uitstappen. Om je in een aangename toestand van A naar B te brengen hebben wij tevens enkel vriendelijke chauffeurs die de taxi wagen waarin zij rijden dagelijks verzorgen en ook verschonen.

Kies voor Drechtsteden Taxi

 

Om een taxirit te reserveren kun je bellen op 078-6171111 of op 0624986638. Ook kun je hier online een reservering plaatsen.