Dordtse Tempo Taxicentrale

Dordtse Tempo Taxicentrale

Heb je onverwachts problemen met je eigen auto? Heb je vervoer nodig voor meerdere personen? Is het niet handig om na een feestje zelf naar huis te rijden? De Dordtse Tempo Taxicentrale is er voor jou.

De Dordtse Tempo Taxicentrale staat altijd voor je klaarDordtse Tempo Taxicentrale

Op welk moment van de dag je ook taxivervoer nodig hebt, Tempo Taxicentrale Dordrecht staat voor je klaar. 24 Uur per dag. Zeven dagen in de week. Misschien vind je het niet prettig om van te voren een tijd af te spreken en heb je vervoer nodig als je klaar bent met winkelen? Je kunt zo een van onze taxi’s aanhouden en we brengen je waarheen je wilt. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om van te voren een afspraak te maken.

 

Uitmuntende service en klantvriendelijkheid bij Dordtse
Tempo Taxicentrale

De klant is koning bij de Dordtse Tempo Taxicentrale en dat merk je. Om die reden hebben we alleen betrouwbare en vriendelijke chauffeurs in dienst. Wij zijn er voor particulieren, maar ook als het gaat om zakelijk vervoer kun je terecht bij de Dordtse taxi. Een rit nodig naar een van de luchthavens? Bel ons en het wordt geregeld. Wij zijn er voor jou.

 

Scherpe tarieven bij Dordtse Tempo Taxicentrale

De chauffeurs van de Tempo Taxi Dordrecht brengen je in een comfortabele auto naar je bestemming. Ondanks onze hoogstaande service en uitmuntende kwaliteit kunnen we je van dienst zijn tegen zeer vriendelijke tarieven. De Dordtse Tempo Taxicentrale maakt gebruik van de zogenaamde taxameter. Op deze manier weet je waar je aan toe bent en is er voor iedere rit een maximale prijs. Je kunt ook van te voren een prijs afspreken met onze chauffeur. In verband met de veiligheid kun je bij de Tempo Taxi Dordrecht niet contant betalen. Wel hebben wij een pinapparaat in iedere auto, zodat je eenvoudig de betaling kunt voldoen.

 

Voordelen van de Dordtse Tempo Taxicentrale

– Professioneel vervoer
– Betrouwbare chauffeurs

– Snel op je bestemming