Dordrecht Taxi Drechtsteden

Dordrecht Taxi

Tempo Taxi: uw Dordrecht Taxi voor klasse en comfort

Op zoek naar een Dordrecht Taxi? Tempo Taxi is al jaren een begrip in de Drechtsteden. Met een prachtig, goed onderhouden wagenpark, en professionele chauffeurs, is Tempo Taxi uw Dordrecht taxi van leidende kwaliteit. Tempo Taxi heeft jarenlange ervaring met zowel particulier als zakelijk vervoer. Bij Tempo Taxi helpen we u verder.

Uw vervoerder met Dordrecht TaxiDordrecht Taxi

De chauffeurs van Tempo Taxi Dordrecht zijn vervoerders waar u altijd op kunt rekenen. Bij Tempo Taxi zijn alle chauffeurs in het bezit van een verklaring omtrent goed gedrag, uitgegeven door de minister van Justitie. Ook hebben zij geldige vergunningen met betrekking tot taxivervoer. Deze vergunningen worden verstrekt door het KIWA. Dit instituut controleert regelmatig of de chauffeurs hun vergunningen nog wel verdienen. Daarom ondergaan de chauffeurs vaak screenings die dit vaststellen.
Wij kunnen u garanderen dat de chauffeurs van Tempo Taxi een uitstekende reputatie hebben als betrouwbare en beleefde vervoerders. Zij kennen het stratenplan van de Drechtsteden en weten de kortste, snelste én mooiste routes om van A naar B te kunnen komen.
Ook zullen zij te allen tijde gehoor geven aan uw wensen. U bent in controle over de verwarming, airco, ramen, muziek, etc. Wel is het verboden om in de taxi te roken, omdat in de wagens een algemeen alcoholverbod van kracht is. Daarnaast geldt, in overeenstemming met de Nederlandse wet, de gordelplicht. Dit houdt in dat iedere passagier die de taxi instapt, verplicht is om zijn of haar gordel op de juiste wijze te bevestigen.

Tarieven kunnen per kilometer of per minuut gaan, plus het instaptarief. Voor vervoer van en naar een luchthaven binnen Nederland of Brussel, bestaan vaststaande tarieven. Deze vind u op de website onder ‘tarieven’.

Wilt u meer informatie over Tempo Taxi Dordrecht, of om te reserveren, kunt u contact met ons opnemen. Dit kan door middel van een telefonisch gesprek. Ook kunt u het formulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.