Bob?! kom op! ik dacht het niet

taxi is puur genieten
Een taxi is puur genieten
30 maart 2017

Bob?! kom op! ik dacht het niet

Google Taxi

Bob?! kom op! ik dacht het niet

Lekker een avondje stappen met vrienden, wie houdt daar nou niet van? Sommige vriendengroepjes hebben gewoon geluk met een geheelonthouder in hun midden, die vervolgens natuurlijk altijd iedereen weer naar huis moet brengen… Maar wat als diegene een keer niet kan of jullie helemaal geen vriend in het midden hebben die geen glaasje alcohol lust tijdens een gezellige avond uit?

Feestje!? maar wie is de bob

Grote kans dat jij en je vrienden op de feestelijke aangelegenheden en in het weekend allemaal wel een drankje lusten. Lekker tegen elkaar aan lallen tijdens een gezellige avond uit of zelfs helemaal los gaan tot in de vroege uurtjes? En jullie Bob dan zeker broodnuchter al die dronken praat aanhoren, de hele avond appelsap nippen en zo heel de nacht op jullie moeten wachten tot iedereen het eindelijk zat is..? Dat doen jullie elkaar natuurlijk hopelijk liever niet aan, om iedere keer weer een Bob uit jullie midden te moeten kiezen zodat iedereen weer veilig thuis gebracht kan worden.

Tip neem een taxi

Goeie tip; een rit met een van onze taxi’s! Onze chauffeurs zijn er in gespecialiseerd de hele avond zonder maar ook een slok op iedereen weer veilig en ongeschonden thuis te brengen. Deze chauffeur hoeft, anders dan de traditionele Bob, gelukkig niet heel de avond jullie dronken avonturen mee te beleven, maar komt jullie gewoon halen op het moment dat het iedereen opeens teveel wordt en jullie gewoon zo snel mogelijk en het liefst in een rechte lijn weer naar huis willen gaan.

Verleiding vs veiligheid

Eigenlijk hoeft niemand natuurlijk zijn eigen genot op te offeren voor het genot van de rest. Bovendien blijkt de verleiding vaak toch te groot en drinkt de Bob soms uiteindelijk toch gewoon stiekem wat mee… Veiligheid in het verkeer daarentegen is natuurlijk een must en mag zeker op zo’n avond niet op een bepaald moment toch ter discussie gesteld worden. Doe het elkaar dus gewoonweg niet aan en deel aan het einde van de avond gewoon gezellig met z’n allen een taxi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *