De allerbeste plekken om met de taxi heen te gaan!

redenen om echt een taxi te nemen
7 redenen waarom u écht een taxi inschakelt
1 januari 2019

De allerbeste plekken om met de taxi heen te gaan!

De allerbeste plekken om met de taxi heen te gaan!

Dingen te doen in Dordrecht

Wat te doen in Dordrecht? Ben je op bezoek bij familie en wil je iets leuks doen? Of ben je als toerist aanwezig in de allereerste stad van Nederland? Dan zijn er nog best wel veel opties om uit te kiezen. Van musea tot karten, in Dordrecht kan het! Daarover zal hieronder meer verteld worden. Maar hoe kom je eigenlijk bij je bestemming? Heel simpel, neem de taxi!

Art & dining in een restaurantmuseum

Het restaurantmuseum van Dordrecht is een restaurant dat kunst met eten combineert. Dit komt, omdat het deel is van het Dordrechts museum. Hier kun je zowel lunchen als dineren. Het restaurant is ook buiten de openingstijden van het museum geopend. Bovendien is een bezoek aan het museum niet verplicht als je gewoon wat wil eten.

De ruïnes van Kasteel Merwede ontdekken

De geschiedenisliefhebber is daarentegen geheel op zijn plek tussen de ruïnes van Kasteel Merwede. Dit is een oude middeleeuwse waterburcht. Hoewel er nu niet veel meer van over is, kun je er nog veel over leren. Het kan ook zijn dat je niet zo geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de ruïne. In dat geval is het nog steeds een mooie locatie om foto’s te maken.

Liever wat actie bij de Go-Kart-In

Ben je geen liefhebber van kunst of geschiedenis? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Voor degenen die liever de actie opzoeken, is karten een leuke activiteit. Vooral als je letterlijk en figuurlijk even wil uitrazen. En dat kan bij Go-Kart-In. Bovendien is het ook een sport die je regelmatig kunt beoefenen.

Lekker een dagje shoppen in Dordrecht

Maar wees nou niet getreurd als ook karten je niets lijkt. In dat geval kun je altijd nog ouderwets een dagje gaan shoppen in de binnenstad. Wie weet kun je daarna ook nog een terrasje pakken. Kortom, voor iedereen wat te doen in Dordrecht.

Taxi nodig? Neem contact op!

Dit is hoe je heel gemakkelijk een taxi vooraf reserveert! Wist je dat je niet per se hoeft te bellen om een taxi te reserveren bij Tempo taxi Dordrecht? Je kunt namelijk ook op een andere manier contact met ons opnemen. Voor de opties en onze gegevens scrol je simpelweg naar het einde van de webpagina. Wil je direct reserveren? Dan kan dat! Hiervoor klik je logischerwijs op het kopje ‘reserveer direct’ rechts bovenaan de webpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *