7 uitjes met de taxi, dit zijn de leukste!

nooit meer de BOB
Nooit meer de BOB, de taxi rijdt voor jou
1 december 2019
taxi roadtrip
Een taxi roadtrip!
1 februari 2020

7 uitjes met de taxi, dit zijn de leukste!

uitjes met de taxi

De leukste uitjes met de taxi van Tempo Taxi Dordrecht

Woon je in de buurt van onze uitvalsbasis Sliedrecht en ben je dol op leuke stedentrips of dagjes uit? Dan heb je geluk, want in de nabije omgeving zijn er genoeg prachtige steden te bezichtigen. En het mooie is: de afstanden naar deze plaatsen zijn behoorlijk klein, dus dat biedt de mogelijkheid dit soort uitjes met de taxi af te leggen. Dat levert je gelijk een heleboel voordelen op ten opzichte van andere vervoersvormen! Hieronder noemen we zeven van de leukste plaatsen die bij uitstek ideaal zijn voor uitjes met de taxi.

’s-Hertogenbosch

We beginnen met de hoofdstad van Noord-Brabant. Den Bosch. Een stad die bekend staat om de vele sfeervolle pleinen, straatjes en het grachtje De Binnendieze. Maar de imposante Sint-Janskathedraal beklijft hier misschien nog wel het meest. Een must-see voor iedereen!

Breda

Vanuit Den Bosch een stukje naar het zuidwesten (én nog iets dichter bij Sliedrecht) ligt Breda. Ook altijd een fijne stad om te bezoeken! Het oude stadscentrum met de Havermarkt, de Grote markt, het Begijnhof en de haven mag je zeker niet missen, al kunnen we het ons goed voorstellen dat je langer blijft verpozen in een van de vele sfeervolle cafés die deze stad rijk is.

De meest sprookjesachtige van alle uitjes met de taxi: De Efteling

De provincie Noord-Brabant heeft niet alléén mooie steden als Breda en Den Bosch te bieden. Nabij Kaatsheuvel ligt namelijk het grootste attractiepark van Nederland: De Efteling. Een sprookjesachtig pretpark met spannende attracties voor jong en oud; al met al een onvergetelijke ervaring voor iedereen die er ooit geweest is. En dat op maar een half uurtje met de taxi vanuit de regio Dordrecht!

Utrecht

Een stad die per taxi ook prima te bereiken is vanuit Dordrecht en omgeving is Utrecht. Deze stad wordt ook wel de Domstad genoemd. Dit natuurlijk door de aanwezigheid van de even beroemde als fraaie Domtoren. Maar je kunt in Utrecht gerust een hele dag aan sightseeing doen. De combinatie van kerken, burchten en grachten maakt Utrechts historische centrum tot een van de mooiste van Nederland.

Rotterdam

Een stad die elke Nederlander eens gezien zou moeten hebben is Rotterdam. Sinds de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog staat Rotterdam bekend om innovatieve en moderne architectuur. Inmiddels is een ontzagwekkende skyline daarvan het gevolg. Met Delfshaven beschikt Rotterdam overigens ook over een buurt die nog altijd z’n authentieke uitstraling heeft kunnen behouden.

Delft

Vlak bij Rotterdam ligt Delft, een stad waarvan het historische centrum vermoedelijk nog nooit een toerist teleurgesteld heeft. De Voldersgracht, de markt, het stadhuis (zie foto) en de hofjes maken er hier een bijzonder charmant geheel van!

Dordrecht

De stad die het dichtst bij onze uitvalsbasis ligt is tenslotte natuurlijk Dordrecht. Van alle uitjes met de taxi die hier worden benoemd, is dit uitstapje dan ook misschien wel het eenvoudigst te maken. De moeite waard is het natuurlijk altijd. Iedereen die de Dordtse binnenstad met zijn Augustijnenklooster, het middeleeuwse havengebied en de eeuwenoude grachten heeft gezien zal dat beamen.

Reserveer jouw uitjes met de taxi!

Je merkt het al: met Tempo Taxi Dordrecht zijn er vele leuke uitjes met de taxi te maken. Wanneer je interesse hebt, neem dan gerust eens contact met ons op en vraag op vrijblijvende basis naar de mogelijkheden.